Υποτροφίες στο πρόγραμμα “Oil & Gas Management” του CIIM

203

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια από τις πλήρεις υποτροφίες που προσφέρονται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, αφού έχετε πρώτα σας έχουν αποδεχτεί στο MBA του CIIM και επιλέξετε τη Θεματική Ενότητα (Track) “Oil & Gas Management”.

Αυτές οι ανταγωνιστικές κυβερνητικές υποτροφίες έχουν σχεδιαστεί για υποψηφίους που είναι ακαδημαϊκά ισχυροί, αλλά αδυνατούν οικονομικά να πληρώσουν τις σπουδές τους. Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι η 24η Σεπτεμβρίου 2021.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη διαδικασία ακολουθώντας 3 εύκολα βήματα.

Το CIIM MBA είναι μοναδικό, καινοτόμο και παγκόσμιας κλάσης μεταπτυχιακό με έμφαση στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα.  Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και σχεδόν 2.000 αποφοίτους, το CIIM MBA αναπτύσσει διευθυντές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Είναι ένα σύνολο εμπειριών και συνδέσεων που αλλάζουν τη ζωή και δημιουργούν ευκαιρίες.

Η φιλοδοξία μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τις προοπτικές απασχόλησης και ανέλιξης των σπουδαστών μας και γι’ αυτό ενισχύουμε τις δεξιότητες που αποκομίζουν από το ΜΒΑ με διάφορες εφαρμογές. Γι’ αυτό προφέρουμε τη Θεματική Ενότητα/Εφαρμογή «Oil & Gas Management», ένα νέο τομέα με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και εργοδότησης στον τόπο μας και στην ευρύτερη περιοχή.  

Το MBΑ του CIIM είναι πιστοποιημένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης  Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και αναγνωρισμένο τόσο από το KYSATS όσο και διεθνώς από το EFMD/EPAS στις Βρυξέλλες. Το MBA με Θεματική Ενότητα (Track) “Oil & Gas Management” διαρκεί 18 μήνες. Εάν χρειαστεί, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και στους 24 μήνες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

πηγή: alphanews.live