Η βιώσιμη αστική ανάπτυξη στο επίκεντρο του Urban Growth Conference 2019

109

Επιτυχημένα projects και καινοτόμες ιδέες θα παρουσιαστούν στο Urban Growth Conference 2019 την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza. Oι City Changers που συμμετέχουν θα μοιραστούν την  τεχνογνωσία τους και θα δώσουν την κατεύθυνση, που συμβάλλει όχι μόνο στην ευημερία των πολιτών, αλλά και στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και στην παράλληλη μείωση των εξόδων τους.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, μερικοί από τους εξαιρετικούς ομιλητές που θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες:

  • Ο Ευθύμιος Μπακογιάννης, Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, θέτει στο επίκεντρο τις πολιτικές του ΥΠΕΝ για τη βιώσιμη κινητικότητα στις ελληνικές πόλεις, ενώ ο Γιώργος Αγερίδης, Διευθυντής της Ενεργειακής Αποδοτικότητας στο ΚΑΠΕ, θα αναλύσει τον ρόλο της ηλεκτροκίνησης στην ανάπτυξη των βιώσιμων πόλεων.
  • Με πολυετή εμπειρία στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, η Μαρία Γερογιάννη θα μιλήσει για τις πρωτοβουλίες της Κομισιόν, που θεσπίζουν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των πόλεων.
  • Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ως νεοκλεγείς πρόεδρος της ΚΕΔΕ, θα μοιραστεί με το κοινό του συνεδρίου την πρόκληση των Δήμων να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης.
  • Μεγάλοι Δήμοι θα αναδείξουν τις προκλήσεις και τις καινοτομίες, όχι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά σε μία πραγματικότητα που εκφράζεται μέσα από την παρουσίαση πρωτοβουλιών των ίδιων των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλους τους ομιλητές, το πρόγραμμα του συνεδρίου ή για να εξασφαλίσετε τις θέσεις σας, επισκεφθείτε το urbangrowth.gr.

Το έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης EnergyWorld θα υποστηρίξει ως χορηγός επικοινωνάις το Urban Growth Conference 2019.