Σύγκρουση τρένου με φορτηγό που μεταφέρει ανεμογεννήτριες

457

Τα βίντεο με νταλίκες να κουβαλούν τεράστιες ανεμογεννήτριες συχνά γίνονται viral στο Διαδίκτυο. Όταν μάλιστα στην υπόθεση υπάρχει τρένο που τα κάνει όλα κομμάτια, το θέαμα καθηλώνει.
Ο Ντάνιελ Κάναπ, ένα έμπειρος φορτηγατζής της εξειδικευμένης στις δύσκολες αποστολές μεταφορικής “Northern Lights Specialized Company”, έστριβε με τη νταλίκα του στον αυτοκινητόδρομο Route 183, νότια του Όστιν, στο Τέξας.
Οι τεράστιες ρόδες του φορτηγού κόλλησαν στις γραμμές του τρένου, καθώς το φορτίο που κουβαλούσε ήταν γιγαντιαίο.
Η νταλίκα κουβαλούσε μια πελώρια προπέλα ανεμογεννήτριας. Προσπαθώντας να στρίψει, το μεγάλο όχημα είχε παρασύρει αρκετούς προστατευτικούς στύλους.
Το όχημα είχε αρχίσει να κινείται ξανά, αλλά ήταν πλέον αργά. Το τρένο κατέφτανε ολοταχώς και ήταν αδύνατο να σταματήσει.
Η σύγκρουση της αμαξοστοιχίας με την νταλίκα που μετέφερε την ανεμογεννήτρια ήταν αναπόφευκτη.
Το βίντεο τράβηξε ένας άλλος οδηγός μέσα από το αμάξι του. Μόλις τα προειδοποιητικά φώτα της σιδηροδρομικής γραμμής ότι πλησιάζει τρένο άρχισαν να αναβοσβήνουν, ο άντρας άρχισε να φωνάζει πανικόβλητος.
«Ω, Θεέ μου! Ω, Θεέ μου!» έλεγε, καθώς το τρένο φάνηκε να καταφτάνει.
Ο οδηγός του συνοδευτικού οχήματος μπήκε γρήγορα στο φορτηγάκι κι έβαλε μπροστά για να φύγει. Δευτερόλεπτα μετά, η αμαξοστοιχία της Union Pacific έπεφτε πάνω στη νταλίκα και διέλυε τη λεπίδα της ανεμογεννήτριας.
Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στο ατύχημα.
Βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τη μεγάλη καταστροφή.

https://www.videoman.gr/182073

Πηγή: sputniknews.gr, videoman.gr