Παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου e.GO Life στην Ελλάδα

65

Η ανεξάρτητη γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, Next.e.GO Mobile SE, παρουσίασε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στην Αθήνα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η e.GO ανακοίνωσε πως οι Έλληνες καταναλωτές σύντομα μπορούν να ξεκινήσουν τις προπαραγγελίες για το e.GO Life από το εργοστάσιο της Γερμανίας, το οποίο βρίσκεται ήδη σε παραγωγή, με τις παραδόσεις να αναμένονται μέχρι το τέλος του 2022.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, ότι πέρα από την παραγωγή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα διεθνές Customer Experience Center και R&D για την έρευνα των επιπτώσεων των μπαταριών και του θερμού κλίματος στη χώρα. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει τις υποδομές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, για να υποστηρίξει την επέκτασή της στην Ελλάδα.

Σχετικά με το ίδιο το αυτοκίνητο, πίσω από τον σχεδιασμό του βρίσκεται η ιταλική οικογένεια σχεδιαστών Spada, γνωστή για μερικά από τα πιο εμβληματικά designs εδώ και πολλές δεκαετίες. Το e.GO Life έχει αυτονομία πόλης 220km και τελική ταχύτητα 122 km/h, τέσσερα καθίσματα και έξυπνο σχεδιασμό μπαταρίας. Μπορεί να φορτιστεί σε συμβατικές πρίζες ή σε standard 11Kw wall box σε περίπου 2 ώρες, με βιώσιμο και οικονομικό τρόπο.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το e.GO Life διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό πολυμερές αμάξωμα που του προσδίδει ανώτερη ασφάλεια, σημαντικά μεγαλύτερο κύκλο ζωής και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

πηγή: ot.gr