Μεγάλος διαγωνισμός για την αναβάθμιση 146 καταστημάτων από τη ΔΕΗ

45

Ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ εκσυγχρονισμού και επανατοποθέτησης στην αγορά ξεκινά η ΔΕΗ προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό για την αναβάθμιση 146 εμπορικών καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Το έργο συνολικού ύψους 36 εκατ. ευρώ προβλέπει μέσα στην επόμενη διετία την ανάπτυξη 98 νέων καταστημάτων και την αναβάθμιση 48 υφιστάμενων, από τα οποία τα 50 θα είναι στην Αττική, 15 στη Θεσσαλονίκη, 16 στην Πελοπόννησο, 16 στα νησιά κ.α.

Πρόκειται για το επιστέγασμα της εμπορικής πολιτικής της ΔΕΗ, το οποίο σηματοδοτήθηκε πριν από ένα χρόνο με την αλλαγή στο ιστορικό της λογότυπο και την παροχή νέων ποιοτικών υπηρεσιών που εναρμονίζονται πλήρως με τη συνολική στρατηγική αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Με βάση τον σχεδιασμό, οι προσφορές για τον μεγάλο διαγωνισμό θα κατατεθούν στις 22 Δεκεμβρίου και θα επιλεγούν τρεις ανάδοχοι που θα μοιραστούν τις αντίστοιχες γεωγραφικές περιοχές.

Οι υποψήφιοι θα αναλάβουν την ανακατασκευή υφιστάμενων εμπορικών καταστημάτων πώλησης, την επέκταση του υφιστάμενου δικτύου με τη μίσθωση, μελέτη, αδειοδότηση και κατασκευή νέων εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε νομούς και πόλεις που η ΔΕΗ θα επιλέξει να αναπτύξει το νέο δίκτυο πωλήσεων της.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού κάνει λόγο για τρεις τύπους καταστημάτων, με βάση το εμβαδόν: τα μεγάλα άνω των 200 τ.μ., τα μεσαία μεταξύ 80 και 200 τ.μ. και τα μικρά έως 80 τ.μ.

Τα νέα καταστήματα προβλέπεται να είναι έτοιμα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ώστε εντός του 2025 να λειτουργούν 58 μεγάλα καταστήματα της ΔΕΗ, 69 μεσαία και 19 μικρά.

πηγή: newmoney.gr