ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Σύντομη περιγραφή:
Συμβουλευτική
Περιγραφή:

Bunkers and Lubricants Consultants

Λ. Ποσειδώνος 99,  Γλυφάδα 16674

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30 2104190562
Γεωτρήσεις νερού – Γεωλογική μελέτη & Άδεια γεώτρησης Δήμας
Σύντομη περιγραφή:
Γεωτρήσεις, γεωτρήσεις νερού, γεωτρήσεις αποστράγγισης και πασσαλώσεις με γεωλογική μελέτη και άδεια γεώτρησης. Οι τιμές ανά μέτρο στις γεωτρήσεις μελετώνται με κάθε παράμετρο για την εύρεση νερού. Ο εντοπισμός νερού σε γεωτρήσεις με γεωλογική μελέτη έχει εφαρμογή και της γεωφυσικής διασκόπησης.
Περιγραφή:

Η εταιρεία μας Γεωτρήσεις Δήμας, είναι ιδανική στις γεωτρήσεις νερού εκπονώντας κάθε γεωλογική μελέτη και άδεια γεώτρησης. Διαθέτουμε πολύπειρους γεωλόγους που μελετούν όλο το βάθος γεώτρησης. Έτσι με βάση τα γεωλογικά πετρώματα και την συνολική στρωματογραφία του εδάφους η γεώτρηση στέφεται με επιτυχία. Η επιβεβαίωση στις γεωτρήσεις για την εύρεση νερού μπορεί να γίνει με βέργες και με εκκρεμές. Έχοντας και έμπειρους ραβδοσκόπους, κατάλληλους στην ανεύρεση νερού σε γεωτρήσεις. Αναλαμβάνουμε τη δήλωση σε κάθε παλιά γεώτρηση σύμφωνα με το Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ). Έχοντας συνεχή ενημέρωση στη νομοθεσία και τα δικαιολογητικά των γεωτρήσεων διεκπεραιώνουμε κάθε ενέργεια αδειοδότησης για την ανόρυξη γεώτρησης. Παρακολουθώντας πάντα την νομοθεσία προσαρμόζουμε τις γεωτρήσεις σύμφωνα με τις αποστάσεις μεταξύ των γεωτρήσεων από δρόμους, πηγάδια νερού, δημοτικές και ιδιόκτητες γεωτρήσεις νερού. Καθώς ο έμπειρος γεωλόγος μας, θα προτείνει την κατάλληλη θέση γεώτρησης στη αδειοδότηση. Έχοντας πάντα υπόψιν την ελάχιστη απόσταση γεώτρησης από γεώτρηση. Έτσι η νέα άδεια γεώτρησης νερού εκπονείται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΓΕΩΤΡΉΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ – ΓΕΩΛΟΓΙΚΉ ΜΕΛΈΤΗ & ΆΔΕΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΔΉΜΑΣ
28ο χλμ. Λ. Λαυρίου, Κορωπί Αττικής

https://el-gr.facebook.com/geotriseis.panagiotis.dimas/

2106627797
Δήμας Δημήτριος

Τηλέφωνο:
2106627797
RECONS
Σύντομη περιγραφή:
Διακόσμηση σαλονιού, ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση κουζίνας, ιδέες για το μπάνιο, διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, συνδυασμοί χρωμάτων.
Περιγραφή:

Ελλανίκου 25, Αθήνα

Ταυτότητα

Εταιρική / πορεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987, με δραστηριότητα την κατασκευή νέων κτιρίων, ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και την αναστήλωση-επισκευή και ενίσχυση κτιρίων. Η εξέλιξή της από τότε μέχρι σήμερα είναι σταθερή και επιτυχημένη. Από τις πιο γνωστές εταιρείες στο «πλέγμα» : Επισκευή – Στερέωση – Προστασία, Ενίσχυση κτηρίων, μνημείων, ειδικών κατασκευών και δομικών υλικών. Από τις αναπτυσσόμενες στις ανεγέρσεις κατοικιών – πολυκατοικιών. Από το 2014 ως RECONS, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα του developing building οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ανεγέρσεις κατοικιών, πολυκατοικιών, σύγχρονων καταστημάτων και άλλων ιδιωτικών έργων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χάρη στην φιλοσοφία της εταιρείας να προσφέρει σε κάθε έργο της ό,τι πιο εξελιγμένο σε αισθητική αρτιότητα και στερεότητα, με την μικρότερη δυνατή δαπάνη – τον δυναμισμό και την αποδοτικότητα της, πέτυχε να θεωρείται η πλέον συμφέρουσα εταιρεία ιδανική για την κατασκευή ειδικών και γενικών τεχνικών έργων. Η πορεία της, με τα εκατοντάδες επιτυχημένα έργα, είναι αλματώδης και εντυπωσιακή.

Εταιρική / οργάνωση

Η οργάνωση – στελέχωσή της βασίζονται σε μια σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη. Εφαρμόζονται ειδικά συστήματα, «στρατηγικές» και τεχνικές, με σκοπό να προσφέρουν στα έργα τις ευέλικτες, γρήγορες, αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και προπαντός συμφέρουσες λύσεις.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τα πιο γνωστά Γραφεία Μελετών, για να παρέχει άμεσα πλήρεις υπηρεσίες σε όλο το φάσμα (έρευνα – μελέτη – κατασκευή) των τεχνικών έργων, όπου και όταν της ζητηθεί. Απασχολεί μόνιμο, έμπειρο τεχνικό προσωπικό με σημαντικά έργα στο ενεργητικό του. Παράλληλα, ενημερώνεται σε νέες μεθόδους και εφαρμογές.
Είναι σε επαφή με ειδικούς φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για άμεση ενημέρωση σε κάθε εξέλιξη και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
Έχει δικό της πλήρη ειδικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς.

Η RECONS είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκαταστάσεων διατηρητέων κτηρίων.

Παράλληλα όμως αυξάνει συνεχώς τις δραστηριότητές της και στους τομείς:

Ανεγέρσεις κατοικιών, Πολυκατοικιών και Επαγγελματικών χώρων.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, συνεχώς καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείο, καταστήματος, σπιτιού αλλά και προχωρά στη κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Προσδιορίζουμε από την αρχή το τελικό κόστος κατασκευών, με αναλυτικό προϋπολογισμό, δίνοντας έγκαιρα την πραγματική οικονομική εικόνα του έργου.

Παράλληλα εξασφαλίζουμε σύγχρονες λύσεις και βελτιώσεις, ώστε να υπάρχει απόλυτη σχέση κόστους και αποτελέσματος.

Μελετάμε λεπτομερέστερα τους χώρους, ενώ τεκμηριώνουμε τον σχεδιασμό, με σειρά κατασκευαστικών σχεδίων, ορίζοντας πάντοτε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Παράλληλα εφαρμόζουμε ελέγχους και δοκιμές στα υλικά και στο τρόπο κατασκευής.

Έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
2103003039
Σύντομη περιγραφή:
Στέγες κεραμοσκεπές σκεπές πέργκολες ξύλινα σπίτια ξύλινες πεζογέφυρες ξύλινες τοξοτές στέγες μεγάλων ανοιγμάτων
Περιγραφή:

Λ. Καματερού 14, Καματερό 13451 Αθήνα

Η επιχείρηση καλύπτει μια ευρεία γκάμα στις ξύλινες στέγες & κεραμοσκεπές στις πέργκολες τα ξύλινα σπίτια αλλά και σε πολυσύνθετες ξύλινες κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων όπως ξύλινες πεζογέφυρες, ξύλινες στέγες μεγάλων ανοιγμάτων, καμπυλωτές στέγες γυμναστηρίων – βιομηχανικών κτηρίων – εμπορικών κέντρων.

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
2102383383, 2102388886
Σύντομη περιγραφή:
Αν θέλουμε να μιλάμε για σταθερή ποιότητα κατασκευών και σεβασμό στον πελάτη, απαιτούνται μόνιμα ειδικευμένα στελέχη, με γνώση που αποκτάται μέρα με την μέρα.
Περιγραφή:

Ελ. Βενιζέλου 3, 17123 Νέα Σμύρνη

Ο καθένας μας έχει πείρα ετών στο χώρο των κατασκευών κουφωμάτων και σε διάφορα είδη (πλαστικά κουφώματα, κουφώματα αλουμινίου, εταιρείες μηχανισμών). Οι κατασκευές μας γεννήθηκαν από τη συνεργασία αυτών των χώρων και το συνδυασμό τους.

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
2102315018
Περιγραφή:

Μερκούρη 17-19, 14452 Mεταμόρφωση Αττικής

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30-210-2854300
Περιγραφή:

Λεωφόρος Αθηνών (Καβάλας) 380, 12136 Περιστέρι

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30 210-5713950, 211-1158018
Περιγραφή:

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 53, 27100 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των Ενεργειακών Επιθεωρήσεων και την εκπόνηση Μελετών Ενεργειακής Απόδοσης. Επίσης αναλαμβάνουμε τον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και την μελέτη & εγκατάσταση έργων ΑΠΕ.

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30 26210 24992-3/ 6977259407
Περιγραφή:

Μαρτίου 81 & Μακεδονίας 121, 54248 Θεσσαλονίκη

Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ δραστηριοποιείται από το 2006 στην παροχή συμβουλών και στη διαμεσολάβηση για τη χορήγηση δανείων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και είναι πιστοποιημένος διαμεσολαβητής τραπεζικών προϊόντων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30 2310 415765