ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

Nikolaos Psarras Geothermal
Κατηγορία:
Σύντομη περιγραφή:
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της είναι η αβαθή γεωθερμία και η αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων έργων αποθήκευσης θερμότητας στο υπέδαφος.
Περιγραφή:

Λ. Κηφισίας 32, 15125 Μαρούσι

Η AiD Engineering LTD ιδρύθηκε απο τον Νικόλαο Ψαρρά στην Αθήνα το 2001.
Η εξειδίκευση στην γεωθερμία προέρχεται από την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει τα τελευταία 17 έτη εφαρμογής γεωθερμικών συστημάτων στην Ελληνική επικράτεια. Η εταιρεία ασχολείται αμιγώς με έργα γεωθερμικών συστημάτων στον ιδιωτικό και δημόσιο φορέα.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της είναι η αβαθή γεωθερμία και η αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων έργων αποθήκευσης θερμότητας στο υπέδαφος.

Η εταιρεία κατέχει στο ενεργητικό της διατρητικά φορεία και ολόκληρο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εφαρμογή οποιουδήποτε τύπου γεωθερμικού συστήματος. Έχει αναπτύξει τεχνογνωσία η οποία έχει βραβευθεί από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στοχεύοντας στην
διαχείριση επεξεργασίας αποβλήτων που προέρχονται από την κατασκευή
ενός γεωθερμικού συστήματος, τα οποία συμβαδίζουν με τις
πιστοποιήσεις LEED & BREAM.

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
2108003784
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ – GEOTRISEIS COM
Κατηγορία:
Σύντομη περιγραφή:
Γεωτρήσεις νερού και δυναμικές γεωτρήσεις γεωθερμίας σε Αθήνα, Γλυφάδα, Πειραιά, Περιστέρι, Αχαρνές, Κηφισιά, Χαλάνδρι και όλη την Αττική. Η Geotriseis Com παρέχει πετυχημένες γεωτρήσεις με σίγουρα αποτελέσματα διαθέτοντας σύγχρονα γεωτρύπανα και αντλίες γεωτρήσεων.
Περιγραφή:

Θησέως 43, Κορωπί

Η Geotriseis.Com είναι πλέον ο μεγαλύτερος φορέας επαγγελματικών γεωτρήσεων νερού και γεωθερμίας. Τα έργα μας πραγματοποιούνται σε χωράφια, οικόπεδα, πισίνες ακόμα και σε σπίτια (υπόγεια και εσωτερικούς χώρους κατοικιών με μικρά, ευέλικτα και αθόρυβα γεωτρύπανα).

Έχοντας έναν υπερσύγχρονο στόλο από γεωτρύπανα, ειδικά φορτηγά, εξοπλισμό αντλιών νερού και μηχανήματα γεωτρήσεων γεωθερμίας καλύπτουμε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία στην εύρεση νερού αλλά και τα έργα γεωθερμίας που αναπτύσσονται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Ένα από τα σημαντικά που αναλαμβάνει η Εταιρεία Γεωτρήσεων Αττικής Geotriseis Com είναι η μελέτη και η απαιτούμενη άδεια γεώτρησης. Η άδεια εκχωρείται από υπεύθυνο γεωλόγο επιστήμονα με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Έτσι παρέχεται από εμάς πλήρως νομιμοποιημένη από εμάς είτε πρόκειται για γεώτρηση νερού είτε για γεώτρηση γεωθερμίας.

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
6978525803
Περιγραφή:

Μιαούλη 42, 54642 Θεσσαλονίκη

ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ ΜΕ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Τηλέφωνο:
6972206166, 6974069929
Περιγραφή:

Λ. Α. Παπανδρέου 166, 13121 Ίλιον

Τεχνική και εμπορική εταιρεία εφαρμογής συστημάτων ΑΠΕ. Διαθέτει και εγκαθιστά προϊόντα υψηλής απόδοσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, στα πλαίσια συστημάτων Γεωθερμίας, Φωτοβολταϊκών, Ηλιακής τεχνολογίας, Θέρμανσης-ψύξης , Κλειστού ελέγχου, Ειδικών εφαρμογών θέρμανσης σε θερμοκήπια, ιχθυοκαλλιέργειες κλπ.,αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, τη μελέτη, την εγκατάσταση, και την υποστήριξη μετά την πώληση.

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30 210-2626515-6
Περιγραφή:

Κωλέττη 25Β, 54627 Θεσσαλονίκη

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30 2310 525 645
Κατηγορία:
Περιγραφή:

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 170, 173 41 Άγιος Δημήτριος

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
+30 210 9322234, +30 210 9322248
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – 6977 740967
Κατηγορία:
Σύντομη περιγραφή:
Γεωτρήσες νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας με μικρά & αθόρυβα γεωτρύπανα για κάθε περιορισμένο χώρο. Η εταιρεία γεωτρήσεων ”Δημήτρης Π. Δήμας” αναλαμβάνει τον φάκελο έκδοσης Άδειας Γεωτρήσεων Γεωθερμίας. Γεωτρύπανα τελευταίας τεχνολογίας για γεωτρήσεις παράδοσης αυθημερόν. Εξυπηρετούμε γεωτρήσεις σε όλη την Αττική.
Περιγραφή:

Η εταιρεία γεωτρήσεων ”Δημήτρης Π. Δήμας” ιδρύθηκε το 1958 από τον πρωτοπόρο γεωτρυπανιστή πανελλαδικώς ”Παναγιώτη Δήμα”, κάθως έφερε από την Αμερική το πρώτο περιστροφικό & κρουστικό Γεωτρύπανο τύπου INGERSOLL RAND. Σήμερα ως 3η γενιά καλύπτουμε με επιτυχία έργα γεωτρήσεων, γεωτρήσεων νερού, γεωτρήσεων γεωθερμίας και γεωτεχνικές κατασκευές.

Η εταιρεία γεωτρήσεων Δήμας – www.geotriseis.net – αναλαμβάνει την έκδοση αδειών τόσο γεωτρήσεων νερού όσο και γεωτρήσεων γεωθερμίας. Γεωτρήσες νερού, γεωτρήσεις γεωθερμίας με μικρά & αθόρυβα γεωτρύπανα για κάθε περιορισμένο χώρο.Γεωτρύπανα τελευταίας τεχνολογίας για γεωτρήσεις παράδοσης αυθημερόν. Εξυπηρετούμε γεωτρήσεις σε όλη την Αττική.

Δημήτρης Π. Δήμας — 6977 740 967 — www.geotriseis.net — Διεύθυνση: 28ο χιλ. Λεωφόρου Λαυρίου – Κορωπί Αττικής

Ιστοσελίδα:
Τηλέφωνο:
6977 740967