Νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα από τη HAEE

114

Η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσει στη νέα  ιστοσελίδα της, www.haee.gr. Έπειτα από αρκετό διάστημα επίμονης εργασίας και προσήλωσης, η εταιρεία παρέχει στα μέλη και τους επισκέπτες μία ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη εμπειρία πλοήγησης.

Η νέα ιστοσελίδα διακρίνεται για τον ανανεωμένο σχεδιασμό, το εμπλουτισμένο περιεχόμενο και την εύκολη αναζήτηση των διαφόρων θεματικών, όπως είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες, οι τελευταίες επιστημονικές δημοσιεύσεις, οι ενημερώσεις για τα Συνέδρια και τις Διαδικτυακές Συζητήσεις.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών, ο ιστότοπος της HAEE εμπεριέχει την αναβαθμισμένη ενότητα “Newsroom” και μέσα σε αυτήν την ολοκαίνουργια θεματική: Experts’ Views & Articles.

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είμαστε περήφανοι να φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας άρθρα, γνώμες και απόψεις διακεκριμένων ειδικών του τομέα της ενέργειας από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να παρέχουμε στα μέλη και τους επισκέπτες μας πρόσβαση στις πιο ακριβείς & επικαιροποιημένες πληροφορίες στον τομέα της ενεργειακής οικονομίας.

Ως Οργανισμός που προωθεί την επικοινωνία μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου της ενέργειας, προσφέρουμε στα μέλη μας ευκολότερη πρόσβαση στην ενότητα OnlineMembershipDirectory, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα εύρεσης στοιχείων επικοινωνίας από μέλη τόσο της Ελληνικής όσο και της Διεθνούς Εταιρείας Ενεργειακής Οικονομίας (ΙΑΕΕ). Με τον τρόπο αυτό, η ενότητα Directory μετατρέπεται σε ανεκτίμητο εργαλείο δικτύωσης και δυναμικό κανάλι επικοινωνίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.