Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. τιμά τη μνήμη του ιδρυτή της με την «Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων»

250

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, τιμώντας τη μνήμη του ιδρυτή της, Βασίλη Καυκά, έχει καθιερώσει την 2 Νοεμβρίου ως «Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων». Κάθε χρόνο σε αυτή την ημερομηνία – σταθμό, η ΚΑΥΚΑΣ αποτείνει φόρο τιμής στη μνήμη του δημιουργού της και στα θεμέλια που εκείνος έθεσε όταν ίδρυσε την εταιρεία το 1975.

Κάθε χρόνο, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την εκτίμηση της στο προσωπικό της που αποτελεί την κινητήριο δύναμή της, διανέμοντας τους όλα τα έσοδα των πωλήσεων λιανικής της συγκεκριμένης ημέρας. Για ακόμη μία χρονιά, η ΚΑΥΚΑΣ ευχαρίστησε και επιβράβευσε και τους πελάτες της κληρώνοντας περισσότερα από 600 δώρα μέσω του δικτύου των 67 καταστημάτων της στην Ελλάδα και στην Κύπρο καθώς παράλληλα συνεχίζει το κοινωνικό της έργο στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Άνθρωποι και εταιρεία διακρίνονται για το Ήθος, το Πάθος, την Ομαδικότητα και την Αποτελεσματικότητα τους, αξίες που τους κληροδότησε ο ίδιος ο ιδρυτής της ΚΑΥΚΑΣ. Με γνώμονα αυτές τις αξίες πορεύονται περισσότερα από 40 χρόνια, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στους πελάτες της ΚΑΥΚΑΣ.