Έξι βραβεία για τη Sirecled στα Energy Mastering Awards

196

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:18

Έξι βραβεία απέσπασε συνολικά η Sirecled στα Energy Mastering Awards, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων LED που διαθέτουν έξυπνο λογισμικό διαχείρισης για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων βραβεύτηκε για έργα που σχετίζονται με την εξοικονόμηση και τη διαχείριση ενέργειας καθώς και για το μακροβιότερο ενεργειακά αποδοτικό φωτιστικό LED δρόμου στην Ελληνική Αγορά.

Η Sirecled αναδείχθηκε ως η Ενεργειακά Αποδοτικότερη Λύση της Χρονιάς λαμβάνοντας το αντίστοιχο βραβείο ενώ απέσπασε 5 επιπλέον βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες.

Τα έργα που βραβεύτηκαν αφορούν φωτισμό με προϊόντα της Sirecled σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Coca-Cola HBC, της Sarmed και τις σήραγγες της Ολυμπίας Οδού. Παράλληλα η σειρά φωτιστικών σωμάτων SSL διακρίθηκε ως το μακροβιότερο ενεργειακά αποδοτικό προϊόν LED στην Ελληνική Αγορά το οποίο εγκαταστάθηκε πρώτη φορά το 2012 και λειτουργεί απροβλημάτιστα 7 χρόνια μετά με μηδενικό κόστος συντήρησης.

Τα Energy Mastering Awards βράβευσαν, για τρίτη χρονιά, εταιρείες οι οποίες με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες τους και εν γένει με τις πρωτοβουλίες που πήραν, συνέβαλαν αποφασιστικά στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Αειφορία με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πρακτικές και τα έργα που διακρίθηκαν, ξεχωρίζοντας για την εφαρμογή αειφόρων πρακτικών, την ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση. Για τη Sirecled, οι διακρίσεις αυτές αποτελούν μια σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Sirecled, κ. Ευάγγελος Μπάρδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που τα έργα που υλοποιήσαμε κατάφεραν να αποσπάσουν αυτές τις διακρίσεις στα  φετινά Energy Mastering Awards. Στη Sirecled, παράγουμε προϊόντα και υλοποιούμε περίπλοκες εγκαταστάσεις φωτισμού με ενεργειακή εξοικονόμηση που ξεπερνά το 70% και φώτα με αποδεδειγμένη αδιάληπτη λειτουργία πέραν των 53.000 ωρών! Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο δυναμισμό να καινοτομούμε, ώστε να συμβάλουμε σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο ανάπτυξης, στο οποίο η εξοικονόμηση ενέργειας θα λειτουργεί ως καταλύτης βιωσιμότητας».